divendres, 16 de març del 2018

Guia de l'Aliança Rebel (IV)

Anterior


Acta de la reunió de planificació per a l'Operació Cobolt

General Madine: Bona tarda, dames i cavallers. Cobolt és una operació llampec. Anem a assaltar la base orbital imperial sobre Mantooine en el sector d’Atrivis després que els nostres grups de caces acabin amb la cobertura de TIEs.
»La incursió té dos objectius: primer, robar el nou ordinador codificador Scandoc d'Intel·ligència Imperial que es troba a bord de la base; segon, destruir la base, cobrint el robatori i, de pas, deixant als TIEs encallats a l'espai. Els vostres xips de dades contenen el traçat de la base, així com les nostres últimes dades d'intel·ligència sobre el seu complement de tropes, la seva ubicació a la base, i un perfil psicològic del comandant de la base.
»Com entrem?
Coronel Gharon: Proposo que usem una variant de la maniobra «Erasme». Inserim 10 infiltradors a bord d'una nau de subministraments imperial. Inutilitzen els escuts de la base i tants canons com sigui possible, i després aguanten fins que se'ls reculli. Veuré quin transport tenim disponible i faré que Intel·ligència falsifiqui les ordres.
Madine: Bé. Però hi ha molts soldats d'assalt a bord; jo ho augmentaria a 20 homes.
Gharon: Sí, senyor.
Madine: Coronel Seertay?
Seertay: Si els escuts han caigut, els marines poden forçar les comportes de càrrega sense problemes. Amb una nau d'assalt n’hi hauria prou... també serviria per atreure el foc enemic, mostrant-nos quins canons segueixen encara operatius i han de ser eliminats abans que el transport es posi al seu abast.
Madine: Bé, Anna. Una vegada dins de l'hangar, establiu una resclosa temporal en les escotilles de sortida: no volem que es formi el buit a la base... encara. Quant temps necessitareu?
Seertay: Necessitaré almenys cinc minuts per eliminar la resistència i establir les rescloses...
Madine: Tindreu tres. Més seria proporcionar a l'enemic massa temps per reagrupar-se. Pren tants tècnics com necessitis.
Seertay: Sí, senyor.
Madine: Bé. Estem dins. Toombs i Gideon, estareu al comandament dels equips d'assalt. Treballeu un perfil d'equip, basat en la capacitat de transport d'una llançadora classe Wolden... recordant que necessiteu reservar espai pels 20 infiltradors, encara que és bastant raonable que puguem esperar que tinguin unes baixes del 50 per cent. A més, els nostres informes indiquen de 10 a 20 civils a la base; volem evacuar-los si és possible. Assumiu que no teniu més de 20 minuts per completar la missió i sortir.
»Primeres impressions?
Coronel Toombs: Això ens deixa espai per uns 75 soldats i tal vegada 1000 quilos d'equip. Estarem atapeïts. Si hem de portar vestits espacials, la nostra eficiència i velocitat es reduirà un 18 per cent. Necessitem aquesta resclosa...
Seertay: La tindreu.
Toombs: ...Bé. Necessitaré tres unitats de 25 soldats cadascuna. Una per atacar el Centre d'Intel·ligència, diguem-la Equip Blanc, una altra per atacar l'estació d'energia, diguem-la Equip Negre, i la tercera en reserva, diguem-la Equip Roig. Que siguin 20 marines, dos especialistes en armament pesat, dos tècnics i un metge en cadascuna. Necessitarem que l'Equip Blanc porti un trineu repulsor pesat i un equip d'alçament de càrrega per moure l'ordinador. Gideon i jo reunirem els homes i l'equip aquesta tarda.
Madine: Excel·lent. Vull perfils operacionals complets per a demà en aquesta hora. Començarem exercicis d'entrenament d’aquí a 48 hores. En marxa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada